Viini- ja oluttoimitus kotiovelle

Viinin vienti Kiinaan kasvaa lähes 80 prosenttia.

Vaikka viinin kulutus laskee Euroopassa, sen kulutuksen on ennustettu kasvavan Euroopan ulkopuolisilla markkinoilla mahdollistaen kasvun jatkumisen.

IWSR:n vuonna 2017 julkaistun kansainvälisen Vinexpo-tutkimusraportin mukaan Kiinaan suuntautuvan viiniviennin odotetaan kasvavan lähes 80 prosenttia vuosien 2016 ja 2020 välillä. Viiniviennin Aasian ja Tyynenmeren alueelle odotetaan kasvavan 13 prosenttia. Italia, Ranska ja Espanja kattavat 50 prosenttia maailman viinituotannosta.
UPS laajentaa valmiuksiaan toimittaa viiniä, olutta ja muita alkoholijuomia kuluttajille ympäri maailman. Viiniharrastajat voivat tilata suosikkiviinejään viinitilalta suoraan kotiin käyttämällä UPS Express- tai Standard1-lähetyspalveluita.

UPS tarjoaa viinin vientilähetykset suoraan kuluttajille valikoiduista EU-maista Kiinaan, Etelä-Koreaan ja Japaniin sekä nyt myös Dominikaaniseen tasavaltaan, EteläAfrikkaan, Filippiineille, Hong Kongiin, Intiaan, Kanadaan, Macaoon, Singaporeen, Sveitsiin, Taiwaniin, Thaimaahan ja Uuteen-Seelantiin.
Yritykseltä kuluttajalle -palvelu täydentää UPS:n kansainvälistä yritykseltä yritykselle -lähetyspalvelua ja kattaa myös lavalähetykset.

Myös eurooppalaiset kuluttajat hyötyvät UPS:n viinilähetyspalveluista. EU:n sisällä voi lähettää kotiin vaikkapa loman aikana löydettyjä suosikkiviinejä.UPS tarjoaa lähetyksiin kaikkiin maihin sertifioidun ja turvallisen pakkauksen, joka on suunniteltu viinipullojen kuljetukseen. Pakkaukseen mahtuu 12 pulloa viiniä tai kuusi pulloa kuohuviiniä laatikkoa kohden.
Ranskasta tai Italiasta viininsä tilaavat asiakkaat hyötyvät UPS Capitalin Customized Declared Value for Wine -ohjelmasta. Sen puitteissa hyväksyttyjä pakkauksia käyttävien asiakkaiden lähetykset yhdistetään ja taataan enintään 500 euron arvosta. Jos toimitus on arvioitu tätä arvokkaammaksi, asiakas voi ostaa sille lisäturvan täyteen vähittäismyyntihintaan asti. Jos viini jostain syystä vahingoittuu kuljetuksen aikana, asiakkaalle korvataan viinin hinta ja kuljetuskulut.

Viinilähetykset voidaan toimittaa seuraaviin maihin:

EU:N ULKOPUOLISET MAAT*

Argentiina Macao

Dominikaaninen tasavalta Meksiko

Etelä-Afrikka Monaco

Etelä-Korea Norja

Filippiinit Singapore

Hong Kong Sveitsi

Intia** Taiwan

Japani Thaimaa

Kanada** Uusi-Seelanti

Kiina

Liechtenstein

 

EU-MAAT

Alankomaat Latvia*** Slovenia

Belgia Liettua*** Suomi

Bulgaria Luxemburg Tanska

Espanja*** Malta Tšekin tasavalta***

Irlanti*** Portugali Unkari

Iso-Britannia Puola*** Viro***

Italia Ranska

Itävalta*** Romania

Kreikka Ruotsi

Kroatia*** Saksa***

Kypros Slovakia***

*Tuonti vain luetelluista EU:n ulkopuolisista maista sekä valikoiduista EU-maista (Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Iso-Britannia, Italia, Kreikka, Kypros, Luxemburg, Malta, Portugali, Ranska, Romania, Ruotsi, Slovenia, Suomi, Tanska, Unkari)

**Rajoituksia joillakin alueilla.

***Suorat toimitukset yksityishenkilöille sallittu vain toisista EU-maista.