Uusi voimansiirtoöljy työkoneisiin

Täyssynteettinen Teboil Wetol Syntrac erikoisvaihteistoöljy sopii uusiin työkoneisiin.

Suomessa valmistettujen Teboil-voiteluaineiden valikoimaan on tullut uusi tuote: Täyssynteettinen Teboil Wetol Syntrac erikoisvaihteistoöljy. Se on suunniteltu erityisesti uudempiin työkoneisiin, joissa voidaan käyttää voimansiirrossa ja hydrauliikassa matalaviskositeettista ja energiaa säästävää SAE 75W-80 / 5W-20 -luokan UTTO-öljyä (Universal Tractor Transmission Oil). Suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti uudempien Volvon valmistamien työkoneiden vaatimukset (VCE WB 102).

Täyssynteettisen perusöljypohjansa ja tavanomaista suorituskykyisemmän lisäaineistuksensa ansiosta valmistaja vakuuttaa, että öljyllä on ensiluokkainen lämmönkestokyky raskaassa ja kuumassa käytössä.

Öljy on suunniteltu erityisesti koneisiin, joissa käytetään öljykylvyssä toimivia ns. märkiä jarruja. Öljyn optimoidut kitkaominaisuudet mahdollistavat jarrujen tasaisen ja äänettömän toiminnan, joka parantaa käyttömukavuutta, ajonhallittavuutta ja tarkkuutta.  Täyssynteettisten perusöljyjen ansiosta se sietää öljyä hapettavaa eli vanhentavaa vaikutusta tavanomaisia märkäjarruöljyjä paremmin. Öljyn erityisominaisuudet mahdollistavat useissa käyttökohteissa tavanomaista pidemmät öljynvaihtovälit, jolloin koneen tehokas työssäoloaika pitenee.

Teboil Wetol Syntrac soveltuu myös useisiin maataloustraktoreihin, joihin konevalmistaja suosittelee UTTO-tyyppistä öljyä. Näissä koneissa on tyypillistä, että sama öljy kiertää sekä hydrauliikassa että voimansiirrossa. Öljyn suunnittelussa on otettu huomioon hydrauliikkakäytön vaatimukset.

Uutuusöljy sopii ympärivuotiseen käyttöön vaativissa pohjoismaisissa ilmasto-oloissa ja työskentely-ympäristöissä.

Lähde: Teboil