Retrorekkatapahtumassa ennätysmäärä autoja

Hollolassa oli esillä yli 120 entisajan kuorma-autoa.

Järjestyksessään neljäs Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtuma keräsi Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevaan Rekkakukkoon ennätysmäärän entisaikojen hyötyautoja sekä niistä kiinnostunutta yleisöä. Veteraani- ja museokuorma-autojen ohella 6.5.2017 järjestetyssä tapahtumassa nähtiin nyt myös ilahduttavan runsaslukuisesti nostalgiaikään yltäneitä ajokkeja 1980- ja 1990-luvuilta. Kaikkiaan tapahtumassa oli esillä yli 120 kuorma-autoa, joiden lisäksi nähtävillä oli kymmenittäin veteraani-ikäisiä henkilöautoja, traktoreita sekä moottoripyöriä. Tämä keväinen tapahtuma houkutteli paikalle lähes 4500 entisaikojen kuljetuskalustosta kiinnostunutta vierasta.

Talkoovoimin sekä yhteistyökumppaneiden tuella järjestettävä tapahtuma vetää paikalle näyttelyautoja sekä yleisöä alati laajemmalta maantieteelliseltä alueelta, sillä tänä vuonna kentällä oli nähtävillä autoja niin Varsinais-Suomesta, Pohjanmaalta kuin Pohjois-Karjalastakin.
Vieraiden ja näytteilleasettajien antaman palautteen perusteella tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten raskaan kaluston ajoneuvoharrastajien ja alasta muutoin kiinnostuneiden parissa. Vapaamuotoisuus ja lämminhenkisyys yhdessä vapaan sisäänpääsyn kanssa ovat tekijöitä, jotka ovat omalta osaltaan kasvattaneet tapahtuman auto- ja kävijämäärää vuosi vuodelta.

Ajoneuvonäyttelyn ohella tapahtumakentällä järjestettiin myös raskaan kaluston osien ja tarvikkeiden myyntiin keskittynyt rompetori ja tällä kertaa näyttelyssä esiteltiin ensi kertaa myös entisaikojen kuljetuskalustosta rakennettuja pienoismalleja.