Pitoa perävaunuille

Nokian Hakkapeliitta Truck T -rengas on suunniteltu talviseen perävaunukäyttöön.

Ankarat talviolosuhteet vaativat paljon myös perävaunun renkailta. Erityisesti sivu- ja jarrupito ovat tarpeen, kun työn alla on tukkikuorma pienellä metsäautotiellä tai raskas kuorma mutkaisella ja jäisellä vuoristotiellä.

Nokian Hakkapeliitta Truck T:ssä on uudet polveilevat urat, jotka parantavat itsepuhdistumista ja lumipitoa ja uudenlainen trapetsinmuotoinen lamellointi. Valmistaja lupaa uuden olkapään pärjäävän tiukoissakin kaarteissa. Rengas voidaan nastoittaa merkittyihin kohtiin, kun tarvitaan kovempaa talvipitoa.

Nokian Hakkapeliitta Truck T korvaa Nokian NTR-827 -renkaan.  Kun Nokian R-Truck -rengas asennetaan syksyllä, se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Renkaalla on 3PMSF-hyväksyntä.

120-vuotisjuhlaansa viettävä Nokian Renkaat on viime vuosina järjestelmällisesti laajentanut kuorma- ja linja-autotuotevalikoimaansa. Viimeisin lisäys valikoimaan on Nokian R-Truck -rengasperhe vaativaan tie- ja maastokäyttöön, kuten maansiirtotyömaille ja metsäautoteille.

– Tie- ja maastokäyttö vaatii renkaalta erityisiä, toisinaan jopa keskenään ristiriitaisia ominaisuuksia. Tasainen valtatie ja kivinen maansiirtotyömaa tai mutainen metsäautotie ovat hyvin erilaisia, Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen kertoo.

.