Pekantin Oulun toimipiste ja Pekant-Osaratas ovat saaneet uusia raskaan kaluston ammattilaisia riveihinsä

Pekant Oy:n työnjohtoon Hannu Kokon aisapariksi tuleva Sami Junttila on pitkän linjan ammattilainen ja siirtyi Pekantille Scania Suomi Oy:n Oulun toimipisteen korjaamovastaavan työstä.

Hannu Kokko (vas.), Teemu Kyyrö, Tapio Jolkin ja Sami Junttila ovat aloittaneet uusissa tehtävissä.
Hannu Kokko (vas.), Teemu Kyyrö, Tapio Jolkin ja Sami Junttila ovat aloittaneet uusissa tehtävissä.

47-vuotiaalla Junttilalla on pitkä kokemus raskaan kaluston työnjohtotehtävistä. Kai Lempinen jatkaa korjaamopäällikkönä Kokon ja Junttilan esimiehenä ja vastaa korjaamokokonaisuuden hallinnasta.
Kokko nousi työnjohtajaksi lokakuun alussa Oulun asentajaryhmästä. Hänellä on kokemusta raskaan kaluston asentajan töistä noin 15 vuoden ajalta ja tuo erittäin hyvän asentajalähtöisen näkökulman työnjohtoryhmään omalla vankalla kokemuksellaan.

Toimitusjohtaja Pekka Juutinen on erittäin tyytyväinen nykyiseen työnjohtaja- ja varaosamyyjätilanteeseen. – Junttila on mainio lisäys meidän työnjohtoon ja tuo mukanaan vankan kokemuksen merkkiliikkeestä. Sami yhdessä lokakuussa aloittaneen Hannu Kokon kanssa tuo meille runsaasti lisäresursseja asiakaspalveluun ja esimiespuolelle. Vielä kun löydettäisiin muutama raskaan kaluston asentaja lisää Ouluun, olisimme erittäin tyytyväisiä. Meillä on asentajahaku parasta aikaa käynnissä.

Teemu Kyyrö siirtyi Trailcon Oy:n Oulun toimipisteestä Pekantin Oulun varaosamyymälään myyjän tehtäviin. 27-vuotias Kyyrö on toiminut varaosamyyjän tehtävissä nuoresta iästään huolimatta jo noin kuusi vuotta.
– Kyyrö nuorena ja innokkaana miehenä pystyy varmasti antamaan oman panoksensa peliin, jotta pystymme toteuttamaan entistä paremmin meidän periaatettamme ja sloganiamme ”Pekant auttaa aina!”.

Pekant-Osarattaan varaosamyymälä avoinna

Myös Kemiin on nimitetty uutta väkeä, sillä Tapio Jolkin siirtyi Pekant-Osaratas Oy:n uuden varaosamyymälän myymäläpäälliköksi. Jolkinilla on pitkä tausta Pekant Oy:ssä varaosamyynnissä ja sitä ennen kokemusta myös asentajan työstä.
28-vuotiaalla Jolkinilla on vahva tekninen osaaminen koulutuksen ja aiemman työkokemuksen myötä ja näin ollen uusi myymälä, henkilökunta ja asiakkaat ovat hyvissä käsissä.
– Insinöörin ”astuminen remmiin” on aina positiivinen asia. Tapion kanssa yhteispeli onnistuu ja on helppo toimia, kun ajatukset kulkevat samalla taajuudella. Hän todella on oikea mies meidän joukkueeseen, Pekant-Osaratas Oy:n toimitusjohtaja Matti Porkola sanoo.
– Yhdeksän kuukautta sitten avasin Kemissä ensimmäistä kertaa korjaamon ovet ja perjantaina 30.9. oli se päivä, kun avasimme varaosamyymälän ovet. Olen erittäin iloinen, että Tapio on mukana nostamassa Kemin pistettä Lapin johtavaksi raskaan kaluston korjaus-, huolto- ja varaosapisteeksi, Porkola jatkaa.