Originator ja Hiab yhteistyöhön

Lahdessa ja Hollolassa toimiva raskaan kaluston varaosa- ja korjaamotoimija Originator Oy on aloittanut jälkimarkkinayhteistyön Hiabin kanssa.

Kai Saarikoski (vas.) ja Oskari Hentilä toivottavat Hiabin käyttäjät tervetulleiksi Originatorille.

Tammikuussa 2018 alkanut yhteistyö kattaa koko laajan Hiab-tuotevalikoiman. Originator tarjoaa osaamistaan ja ammattitaitoaan HIAB-kuormausnostureiden, LOGLIFT- ja JONSERED-puutavara- ja kierrätysnostureiden, MOFFETT-ajoneuvotrukkien, MULTILIFT-vaihtolavalaitteiden sekä ZEPRO- ja FOCOLIFT-takalaitanostimien käyttäjille.
– Tuote- ja palveluvalikoiman laajentamisella haluamme tarjota asiakkaillemme aiempaa kattavampaa ja samalla laadukkaampaa palvelua, sanoo Originatorin toimitusjohtaja Oskari Hentilä.

Hentilän mukaan varaosien perusvarasto perustetaan tulevan kevään aikana Lahden toimipisteeseen, joka tukee samalla Hollolan pistettä. Varaston rakentaminen aloitetaan yleisimmistä huolto- ja varaosista, mutta tavoitteena on kasvattaa varastoa alueen laitekannan mukaan. Hentilän mukaan varaston ylösajossa tehdään tiivistä yhteistyötä Hiabin myynti- ja jälkimarkkinaorganisaation sekä asiakaskunnan kanssa.

– Yhteistyö Hiabin kanssa on antanut meille mahdollisuuden myös henkilörekrytointeihin ja olemme vahvistaneet asentajajoukkoamme kuormankäsittelylaitteiden parissa pitkän työuran tehneellä asentajalla.
Asentajien ja varaosahenkilöstön koulutukset alkavatkin ripeällä aikataululla.

MULTILIFTINin koukkulaitteita ja keinukippilaitteita käytetään muun muassa bulkkimateriaalin, jätteiden, soran, metalliromun ja konttien kuljetuksissa. Kuva Hiab.

– Meillä on henkilökunnassamme paitsi vahvaa osaamista, myös tätäkin suurempi halu oppia uusia asioita. Yhdessä Hiabin vahvan organisaation kanssa olemme valmiita auttamaan asiakkaitamme myös kuormankäsittelylaitteiden parissa heti tästä päivästä alkaen, lupaa Hentilä.

Hiabilla on Suomessa jo entuudestaan hyvin vahva jälkimarkkinaverkosto, joka pitää sisällään yli 40 paikallista huoltopistettä. Jälkimarkkinointipäällikkö Niko Nurmisen mukaan Hiab haluaa omalta osaltaan turvata valmistamiensa laitteiden toimintavarmuuden tarjoamalla asiakkailleen kattavan ja osaavan huoltoverkoston.

– Päijät-Häme on Hiabille erittäin tärkeä markkina-alue, joten olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme aloittaa jälkimarkkinayhteistyön osaavan ja asiantuntevan Originator Oy:n kanssa, painottaa Nurminen.

————————————————

Hiab on maailman johtava ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden toimittaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluu HIAB-kuormausnosturit, LOGLIFT- ja JONSERED-puutavara- ja kierrätysnosturit, MOFFETT-ajoneuvotrukit, MULTILIFT-vaihtolavalaitteet ja ZEPRO-, DEL- ja WALTCO- takalaitanostimet. Alan edelläkävijänä olemme sitoutuneet tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa ja kehittämään tulevaisuuden älykkäitä kuormankäsittelyratkaisuja.

www.hiab.com

Valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun kuuluva Originator Oy on raskaankaluston varaosien ja korjaamotoiminnan ammattilainen, joka on neljän vuosikymmenen aikana palvellut asiakkaita ammattiylpeydellä ja ripeästi. Yrityksen varaosamyymälä sijaitsee Lahdessa, korjaamopalveluita tarjotaan Lahden ja Hollolan toimipisteissä. Originator Oy:n tytäryhtiö Hyvinkään HRP Oy tarjoaa asiakkailleen varaosia ja korjaamopalveluita Hyvinkäällä.

www.originator.fi