Nokialta uusi ohjaavan akselin rengas

Nokian mukaan Hakkapeliitta Truck F2:ssa on entistä aggressiivisempi pintakuvio, joka parantaa pitoa.

Kuva Nokia.

Renkaan pintakuvion urissa on erityinen ristikuviointi, jolla saavutetaan parempi renkaan puhdistuvuus. Lisäksi urien kuviointi takaa enemmän pitosärmiä ajoalustaa kohden, joka puolestaan parantaa pitoa erityisesti lumella.
Pintakuvion urien pohjien kehitykseen on myös panostettu ja F2:ssa on entistä tehokkaammat kivenpoistajat, jotka suojaavat renkaan runkoa kivien aiheuttamilta vaurioilta. Uusi olkapääalue puolestaan parantaa renkaan käsittelyominaisuuksia, kun ajetaan syvemmässä lumessa. Rengas voidaan myös nastoittaa.
Valmistaja lupaa, että lamelloinnin suunnittelulla on saatu pintakuviopalojen kuluminen hyvin tasaiseksi. F2:ssa on alhainen vierinvastus sekä melutaso. Rengas on suunniteltu soveltuvaksi niin pitkille ajoetäisyyksille kuin taajamiin.

Kuten aiemminkin Hakkapeliittatuotteissa myös uudessa F2-mallissa on Nokian Renkaiden patentoima uransyvyysindikaattori Driving Safety Indicator (DSI). Kulutuspinnassa olevat numerot kertovat, kuinka paljon pintaa on vielä jäljellä. Lumihiutalesymboli, Winter Safety Indicator (WSI), taas kertoo talviturvallisuudesta. Lumihiutalesymboli pysyy näkyvillä aina kahdeksan millimetrin uransyvyyteen asti. Tämän jälkeen Nokia suosittelee uusien talvirenkaiden hankkimista.
Hakkapeliitta Truck F2 -renkaat tulevat saataville syksyn 2017 sesonkiin.

Nokian Hakkapeliitta Truck F2 tuodaan markkinoille 4 eri koossa:385/65R22.5, 315/80R22.5, 315/70R22.5 and 295/80R22.5.