Nahkapenkit puhtaiksi

SONAX on kehittänyt uuden, kahden tuotteen yhdistelmän nahkapenkkien puhdistukseen ja hoitoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuotteet on suunniteltu erityisesti pigmentoidusta sileästä nahasta valmistetuille, korkealaatuisille nahkaverhoiluille. Nahkapenkit puhdistetaan ensin SONAX PROFILINE Leather Cleaner Foam -puhdistusvaahdolla. Vaahto poistaa pinttyneenkin lian vahingoittamatta nahkaa. Puhdistuksen jälkeen pinta suojataan SONAX PROFILINE Leather Care -nahanhoitoaineella. Se kirkastaa värin ja jättää pinnan pehmeäksi. Hoitoaine on nopeasti haihtuva, rasvaton ja miellyttävän tuoksuinen. Se sisältää UV-suojan.

Nahka on erittäin kestävä materiaali oikein hoidettuna. Pysyäkseen pitkään hyväkuntoisena nahka tulee kuitenkin puhdistaa ja suojata säännöllisin väliajoin. Varsinkin kuljettajan puolen nahkapenkki joutuu kovalle kulutukselle.
Nahkapenkkien hoitotuotteen tulisi olla tehokkaasti puhdistava ja hoitava, mutta se ei saisi jättää pintaa rasvaiseksi tai nihkeäksi. Penkeillä on pystyttävä istumaan pitkiäkin matkoja heti käsittelyn jälkeen, ilman että vaatteet tahriintuvat nahanhoitotuotteesta. Nahanhoitotuotteen on myös kestettävä penkinlämmityksen kuumuus ja kylmät olosuhteet auton seistessä ulkona pakkasella.