Lehtimäki Tilausajot tuo luksusta liikenteeseen

Lehtimäki Groupiin kuuluva Lehtimäki Tilausajot lanseeraa linja-autojen tilausliikenteeseen Premium-matkustusluokan.

Lehtimäki investoi kolme miljoonaa euroa saksalaisvalmisteisiin Setra 516 HDH -linja-autoihin, jotka ovat varustelultaan ja tekniikaltaan maailman huippuluokkaa ja ainoat laatuaan Suomessa. Uuteen kalustoon kuuluu neljä autoa, joihin perustuva Premium-palvelu esitellään Matka2017-messuilla.
Premium-matkustusluokka on Lehtimäki Tilausajojen uusi palvelu, joka tarjoaa entistä vaivattomampaa bussimatkustamista vaativampaankin makuun. Elämyksellisten matkakokemusten tarjoamisessa keskeinen rooli on laadukkailla, suuremman kokoluokan ajoneuvoilla. Hankitussa kalustossa on 16, 25, 35 ja 50-paikkaisia autoja.
– Bussimatka voi olla nautinto, ja tilausliikenteen tulevaisuus onkin matkustuskokemuksen laadussa. Premium-luokassa kokemus syntyy huippuunsa hiottuun designiin, tekniikkaan ja turvallisuuteen perustuvasta palvelukokonaisuudesta, joka on Suomessa ainutlaatuinen. Tässä kokoluokassa vastaavaa ei ole ollut tarjolla, Lehtimäki Groupin toimitusjohtaja Mikko Lehtimäki kertoo.

Autossa on nahkaistuimet, reilusti jalkatilaa ja lasikatto.

Kilpailu tilausliikenteessä on muun linja-autoliikenteen tapaan viime vuosina kiristynyt, mutta Lehtimäki on tästä huolimatta kasvattanut liiketoimintaansa. Premium-luokka laajentaa Lehtimäen tarjontaa, ja sen rinnalla toimii jatkossa edelleen nykyinen Comfort-luokka keltaisine autoineen. Uuden matkustusluokan lanseerauksella Lehtim
äki tavoittelee merkittävää kasvua tilausliikennetoiminnassaan.
– Premium-luokan avulla pyrimme kasvattamaan toimintaamme pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Asiakaspotentiaalia nähdään esimerkiksi Aasiasta Skandinaviaan suuntaavissa matkaseurueissa sekä VIP-vieraitaan isännöivissä yrityksissä, jotka etsivät korkeatasoista kuljetusta. Tietenkin tarvitaan lisää myös ammattitaitoisia kuljettajia, Lehtimäki Tilausajojen liiketoimintajohtaja Risto Mäkelä sanoo.

Premium-matkustusluokassa kuljettaja huolehtii matkustajien viihtymisestä hovimestarin tapaan.

Uudet autot ovat tilavia, tyylikkäitä ja mustia. Nykyaikaisten perusvarusteiden – nettiyhteys, verkkovirta- ja USB-pistokkeet sekä wc – lisäksi Lehtimäen huippuvarustelluissa uusissa busseissa on mm. miellyttävät nahkaistuimet, reilusti jalkatilaa ja lasikatto. Matkustusmukavuutta lisäävät erityishiljainen ja elegantti matkustamo sekä autojen pehmeä jousitus. Näissä Premium-luokan busseissa kuljettaja toimii ikään kuin hovimestarina ja varmistaa matkustajien viihtyvyyden.
– Myös turvallisuustekniikka on tiukat päästövaatimukset täyttävissä TopClass 516 HDH Setra -autoissa huippuluokkaa, bussien maahantuoja Veho Oy Ab:n myyntijohtaja Janne Perheenmies kertoo.