Kiitosimeon osti PLM:n

Nurmijärveläinen Kiitosimeon lisää jälleen kuljetustoimintaansa Ruotsissa.

Kiitosimeonilla on Ruotsissa oston jälkeen kaksi 100 prosenttisesti omistettua tytäryhtiötä: Simeon Logisticis Ab ja PLM. Kuva Sari Järvinen.

Kiitosimeon Oy on hankkinut Petroleum Logistic i Mittskandinavien Ab:n (PLM) koko osakekannan 29.9.2017. Myyjänä on Östersundissa päätoimipaikkaa pitävä Lundstams Återvinning Ab. Ostetun yhtiön kautta Simeon vahvistaa markkinaosuuttaan polttonesteiden kuljetuksissa Ruotsissa.
– Myyjinä halusimme löytää ostajan, joka jakaa Lundstamin perheyhtiön arvot ja toimintaperiaatteet. Oli siis helppoa tehdä päätös myynnistä Simeonille ja luottaa siihen, että Simeon isona konserniyhtiönä pystyy kehittämään polttonesteiden kuljetustoimintaa Ruotsissa edelleen meidän keskittyessämme jätemateriaalien kierrätykseen, toteaa Lars Lundstam, Lundstams Återvinning Ab:n hallituksen puheenjohtaja.
Kiitosimeon Oy:n toimitusjohtaja Juha Lehtinen on myös tyytyväinen syntyneeseen kauppaan:
–PLM:n osto tukee strategiaamme kasvattaa Ruotsin kuljetustoimintaamme. Olemme saaneet Simeonin joukkueeseen nyt hyvän lisän polttoainekuljetuksen ammattilaisia, joiden avulla pystymme palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita laadukkaasti.

Kiitosimeon on nurmijärveläinen kuljetusliike, joka on perustettu 1983. Yhtiö toimii Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa sekä vuodesta 2010 Ruotsin markkinoilla.  Reilusti yli 400 henkilöä työllistävän Simeonin päätoimipaikka on Rajamäellä.
Tällä hetkellä polttonesteisiin ja kemikaaleihin keskittynyttä Ruotsin yhtiön toimintaa johdetaan Tukholmasta, toimipisteet löytyvät myös Malmöstä ja Gävlestä.