Keslan huoltoverkosto laajenee Hyvinkäälle

Hyvinkään HRP ja Kesla aloittivat yhteistyön.

Avajaispäivänä Hyvinkään HRP viettää 30-vuotisjuhliaan ja tarjolla onkin kakkukahvit klo 10-16.

Kesla Oyj ja Hyvinkään HRP Oy ovat aloittaneet yhteistyön KESLA–autonostureiden huolto- ja varaosatoimintojen vahvistamiseksi Hyvinkäällä.
– Solmitulla yhteistyösopimuksella parannamme jälleen merkittävästi jälkimarkkinointipalveluidemme saavutettavuutta aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä, Keslan jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen toteaa.
– Aloitimme Kesla-yhteistyön keväällä Lahden ja Hollolan Originatorin pisteissä ja nyt yhteistyötä laajennetaan myös HRP Oy:lle Hyvinkäällä. Yhteistyö tarjoaa meille kattavamman palvelu- ja tuotevalikoiman nosturiasiakkaita ajatellen, Originatorin toimitusjohtaja Oskari Hentilä kertoo.
Hyvinkään HRP on Originatorin tytäryhtiö. Originatorilla on Hyvinkään lisäksi toimipisteet Lahdessa ja Hollolassa. Originator tarjoaa raskaan kaluston huolto- ja varaosapalveluita ja se kuuluu Raskassarja-ketjuun.

Avajaiset perjantaina 15.12.2017

HRP Oy:n ja Keslan yhteistyötä juhlitaan perjantaina 15.12.2017 klo 10-16 Hyvinkäällä osoitteessa Arolamminkatu 2. Tapahtumapäivänä testattavissa on KESLA Z17 recycling -kierrätys- ja kappaletavarakäyttöön sopiva uutuusnosturi ja KESLA 2112Z -nosturi. Luonnollisesti tarjouksia huolloista, varaosista ja tietenkin itse nostureistakin kannattaa tulla kysymään.