Raskaan ajoneuvokauluston asentaja – Pekant Lieto Oy

Pekant Lieto Oy on vuonna 2013 perustettu raskaan ajoneuvokaluston korjaus-, huolto-, katsastus- sekä varaosapalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakaskunnallemme erittäin monipuolisen palveluvalikoiman ajoneuvon merkkiin tai malliin katsomatta. Toimipisteemme sijaitsee Liedossa, Avantin teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoja Pekantista löydät osoitteesta www.pekant.fi.

Haemme Liedon korjaamollemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

RASKAANKALUSTON ASENTAJAA

Tulet toimimaan osana ammattitaitoista korjaamotiimiämme. Odotamme Sinun olevan vastuuntuntoinen, ahkera, oma-aloitteinen ja loogisen ongelman ratkaisukyvyn omaava työntekijä. Edellytämme Sinulta aiempaa kokemusta raskaan kaluston asentajan tehtävistä, mutta koulutamme myös valitsemamme henkilön työhönsä. Teknisen sanaston hallinta englannin, viron, venäjän tai ruotsin kielellä katsotaan eduksi. Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisessa monimerkkiympäristössä.

Voit hakea tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen info@pekant.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekant Lieto Oy:n toimitusjohtaja Jari Kuusela, p. 040 867 8770 tai jari.kuusela@pekant.fi.