Metallimies / Asentaja – Hyvinkään HRP Oy

Hyvinkään HRP Oy on raskaiden ajoneuvojen korjaus- ja huoltotoimintaa harjoittava vuonna 1987 perustettu yhtiö. Pääpalvelujamme ovat raskaisiin ajoneuvoihin liittyvät katsastus- ja jarrutyöt sekä perävaunujen muutostyöt. Lisäksi myymme raskaan kaluston varaosia. Henkilöstömäärämme on n. 20 ja modernit toimitilamme sijaitsevat Rekka-Rastin palvelukeskuksessa Hyvinkäällä Kolmostien varressa.

Haemme osaavaan joukkoomme raskaan kaluston korjaamollemme
METALLIMIESTÄ / RASKAANKALUSTON ASENTAJAA

Metallimiehenä / asentajana toimenkuvaasi kuuluvat ensisijaisesti raskaaseen ajoneuvokalustoon liittyvät metallirakennetyöt. Luonnollisesti erilaisten hitsauslaitteiden – ja menetelmien käyttö (pääosin kaasu/mig) on sinulle tuttua. Osaat tarvittaessa tulkita teknisiä rakennepiirroksia ja hahmottaa kokonaisuuksia mm. kuorma-auton ja perävaunun alusta- ja runkorakenteissa.
Hallitset raskaan kaluston perustyöt, haluat kehittyä huollon ja korjauksen moniosaajaksi.

Odotamme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä, tehtävään sopivaa teknistä koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa. Jarrujärjestelmien, alustan ja voimansiirtolinjojen sekä huoltotöiden hallitseminen katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme vastuullisuutta, yhteistyökykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän, kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00 – 16.00 Timo Mörsky, puh. 020 759 8442. Lähetä hakemuksesi 15.1.2018 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Metallimies” osoitteeseen timo.morsky(at)hyvinkaanhrp.fi.