TAV

M. Korte Oy on vuonna 1993 perustettu kuorma-autojen vetolaitteita valmistava yritys. Toiminta perustuu suomalaiseen kumppanuussuhteessa tehtävään alihankintaan ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Suomalaista laatua suomalaisiin olosuhteisiin

Vetolaitevalmistajana M. Korte Oy on lähellä käyttäjäkuntaansa ja yhteistyö suomalaisten kuljetusyrittäjien kanssa ohjaa vetokytkimen tuotekehitystä. Jatkuvan kehitystyön tuloksena syntynyt luotettava ja toimintavarma rakenne soveltuu erinomaisesti Suomen olosuhteisiin.

TAV-tuotteet ovat vuosien varrella nousseet vetolaitteiden laatumerkiksi. Korkea laatu varmistetaan toimimalla auditoidun laatujärjestelmän mukaisesti.

Täydellinen tuotevalikoima

TAV-tuotevalikoimaan kuuluvat vetokytkimet perävaunun ja apuvaunun (Dolly) vetoon sekä kiinnitysosat ja lisävarusteet. TAV-vetokytkimet toimitetaan pääsääntöisesti tehdasasennetulla servosarjalla. Ainoastaan käyttöventtiili paineilmaputkineen jää asennettavaksi. Servokytkin sisältää aina käyttölaitesarjan TAV5900. Saatavilla myös käsikäyttöisenä. TAV5100-automaattirasvari voitelee koko vetokytkimen ja kuuluu vakiona vetokytkintoimitukseen. TAV5001- vetokita on 360 mm leveä ja kestää kovemmankin kytkennän sekä toteuttaa vetolaitedirektiivin mukaiset kääntökulmat ±90°.

TAV-vetolaitteiden D-arvo 190 kN riittää 76 t vetoauton ja varsinaisen perävaunun muodostamaan yhdistelmään kaikissa tapauksissa.
Ainutlaatuinen välikumijousitus lisää ajomukavuutta. TAV-välikumin valmistuksessa on käytetty parasta mahdollista suomalaista kumiseosta ja osaamista.

Laaja jälleenmyynti- ja huoltoverkosto takaa TAV-vetolaitteiden ja varaosien saatavuuden kattavasti ympäri Suomea.  TAV-tuotetakuu kattaa kaikki valmistus- ja materiaaliviat 2 vuotta.

TAV-vetolaitteista lisää tietoa: www.tav.fi